Zomerstop

Ik blog voor mezelf, niet om andere mensen een plezier te doen. En toch, nu, een maand na mijn laatste upload, heb ik het gevoel dat ik een verklaring verschuldigd ben. Daarom schrijf ik nu dit. Omdat de reden waarom ik niet zo actief ben geweest eigenlijk een hele leuke is.

Op 13 juli heb ik mijn laatste review geüpload. Daarvoor ging het ook al wat traag met mijn blog, want na de festivals die ik heb bezocht was ik zo op dat bloggen er even niet in zat voor mij. En ik was druk met wat anders: daten. Jazeker! Deze meid heeft aan het begin van het festivalseizoen een datingapp gedownload en dat ging meteen heel hard. Heb met een aantal hele leuke mensen gepraat totdat ik één persoon tegenkwam met wie ik uiteindelijk ook in het echt op date ben geweest. Niet één keer, niet twee keer, maar heel veel keren en op 13 juli werd het officieel: ik ben niet single meer.

De boosdoener heet Mika en hij leidt me enorm veel af waardoor mijn blog al een maand lang stilstaat, maar ik vind het niet erg. Ik ben heel blij met hem. En dit is niet het einde van mijn blog, ik beloof het. Hij gaat begin september drie weken op vakantie en dan zal ik mezelf moeten afleiden, dus verwacht veel posts (mits de studie dat toelaat). Ik ben nog steeds erg ambitieus en deze stilte moet je maar even zien als een soort zomerstop.

Want dat is het ook. Niet alleen Mika leidt me af, maar ook de twee weken vakantie in Duitsland die ik net achter de rug heb. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik voor het eerst sinds twee weken weer achter de computer op mijn werk, te schrijven in betaalde tijd. (Wie zei dat ik niet betaald kon gaan schrijven? Lol.) Het normale leven komt net weer een beetje op gang en in de laatste week van augustus wordt alles pas écht weer normaal, want dan begint het schooljaar weer. Ik heb mijn propedeuse gehaald, en mag dus gaan beginnen aan het tweede jaar van de bachelor Nederlandse Taal en Cultuur (NTC in het kort).

Ik heb genoeg ideeën om over te schrijven, en als de planning het toelaat, komt er deze week nog een post online over een album dat recentelijk is uitgekomen. Keep your eyes peeled.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s