Over

Hoi! Ik ben Nena, ik ben 18 jaar oud en ik studeer Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen – maar daar heeft mijn blog helemaal niets mee te maken. Deze blog gaat namelijk over muziek! En die muziek kan allerlei vormen aannemen: van coverbands tot popartiesten, van heavy metal tot poprock, van Engels- tot Nederlandstalig, van festival tot concert, je kunt het zo gek niet verzinnen of ik ben er wel in geïnteresseerd. Ik probeer zo gevarieerd en actueel mogelijk te schrijven over muziek en maak daarbij dankbaar gebruik van radiostations zoals 3FM en KINK, van streamingservice Spotify en het muziekblad OOR.

Ik probeer zo positief mogelijk te blijven in mijn blog, vooral omdat ik er meestal van uitga dat als ik een bepaalde band of artiest niet leuk vind, dat waarschijnlijk komt doordat ik geen verstand heb van het genre. Je zult me hier dus niet horen zeuren over hoe kut Drake wel niet is, want zijn muziek is simpelweg mijn ding niet en het is dus ook niet aan mij om daar een waardeoordeel aan te geven.

Ik hou dan wel niet van Drake, maar ik hou wel van reacties! Dus als je wilt laten weten wat je van mijn abumrecensie of concertverslag vond, of je wil een bepaalde band, artiest of album aanraden, laat dat dan vooral weten! Bij elke blogpost staat een linkje waar je op kunt klikken om een reactie achter te laten, maar je kunt me natuurlijk ook gewoon een berichtje sturen via social media.