Over

Hoi! Ik ben Nena, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben dol op lezen, maar een andere grote passie van me is muziek. Een lange tijd heb ik deze website gebruikt als blog over muziek, maar ik ben voornemens om vanaf nu dingen te schrijven over allerlei onderwerpen (al zullen muziek en literatuur waarschijnlijk wel de overhand hebben).

In januari 2021 rond ik mijn minor Journalistiek af, en ik hoop na de zomer te beginnen met de master in hetzelfde vakgebied. Voor mijn studie moet ik dus wel eens stukken schrijven, en ik heb zo’n stuk al eens geĆ¼pload – mijn interview met Ren de Jong. Ik ben van plan om dat soort dingen vaker te posten hier.

Als er dingen zijn waar je graag meer over wilt weten, kun je me altijd een berichtje sturen via social media (@nenaveenstra of @oudeziel.boeken op Instagram, Nena Veenstra op Facebook of stuur me een appje, als je mijn nummer hebt). Misschien schrijf ik er wel een blogpost over ;).

Je mag ook altijd een reactie achterlaten onder mijn posts! Daar is een speciale ruimte voor onder iedere post, maar ook daarvoor geldt dat je me op sociale media kunt benaderen.

Ik kijk ernaar uit om jullie reacties te lezen! En tot die tijd: veel leesplezier.