Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik nieuwe posts verwachten?
Ik upload gewoonlijk op zaterdagochtenden om tien uur, maar soms upload ik er één extra op een onwillekeurige dag of hij komt ietsje later omdat het concert waar ik over wilde gaan schrijven pas op zaterdag was, bijvoorbeeld. Ik deel het altijd op social media als ik een nieuwe post upload, dus mocht je deze website niet willen volgen, maar wel willen weten wanneer er weer iets nieuws te lezen valt, kun je me volgen op Instagram of Facebook.

Waar kan ik je posts vinden?
Als je niet via een directe link bij één van mijn posts terecht bent gekomen, kun je in het menu bovenaan deze pagina de pagina ‘Posts’ vinden. Die pagina is waar al mijn nieuwe posts terechtkomen. Op die pagina kun je ook een navigatievenster vinden met verschillende categorieën, als je daar een categorie aanklikt krijg je mijn berichten per categorie te zien, bijvoorbeeld albumreviews, concertreviews of berichten die iets te maken hebben met Pinkpop 2019.

Hoe kan ik je blog steunen?
Een blog kan niet bestaan zonder zijn lezers. Daarom zou het mij enorm steunen als je mijn posts deelt met je vrienden, zij het door ze erover te vertellen als je bij ze bent, of door ze te delen op social media. Als je mijn link tegenkomt op Facebook, deel hem dan!
Verder kun je me ook financieel steunen door op de advertenties te klikken die je op mijn website ziet. Ik krijg namelijk een klein geldbedrag op mijn rekening gestort ter compensatie van de reclame die op mijn website gemaakt wordt.

Kan ik suggesties doen voor onderwerpen op je blog?
Zeker! Zolang het iets met muziek te maken heeft, kun je me altijd een berichtje sturen via de contactpagina of via social media met iets waar je graag over wilt lezen. Ik geef geen garantie dat ik er daadwerkelijk over zal schrijven, maar ik zal zeker kijken of het mij interesseert.
Heb jij nou een leuk muziek-gerelateerd verhaal te vertellen, misschien kunnen we wel een interviewtje doen! Het zou mij super leuk lijken om andere dingen te schrijven dan recensies, dus kom maar door!